HARD office poslovni sistem - HOPS

Program Račun

jednostavan, elegantan i funkcionalan program koji će na savršen način zaokružiti vaše umeće da prodate robu i naplatite usluge. Odaberite kupca, dodajte robe i usluga u dovoljnoj količini i štampajte. Jednostavnije ne može. Zaboravite na Word i Excel. Program Račun je savršen alat za Vas!
Otišli smo i korak dalje. Napravili smo nekoliko modela za štampu računa po vašem ukusu. Proverite...

Prvi korak - Preuzmite program

Želite da proverite da li su naše tvrdnje istinite. Preuzmite, sa donjeg linka, instalacioni fajl koji će na vašem računaru instalirati poslednju verziju programa, a onda uživajte koristeći naš program skrojen po vašem ukusu.

Kao novi korisnik programa za izradu računa
PREUZMITE PROGRAM - PRVA INSTALACIJA i pratite jednostavnu proceduru za instalaciju.


UPDATE Ako već posedujete neku od ranijih verzija našeg programa, poslednju verziju programa možete preuzeti koristeći opciju koja je ugradjena u program.

Drugi korak - Probali ste program...

Probali ste program Račun, nemate pitanja i sigurni ste da je ovaj program za izradu računa upravo ono što Vam treba. Da, Vi ste korisnik koga smo opisali gore i ovo je savršen alat u vašim rukama. Vreme je da predjete na treći korak i donesete konačnu odluku.

Probali ste program i imate pitanje za nas. Nije problem, sigurni smo da imamo odgovore na sva vaša pitanja. Ne ustručavajte se, pozovite ili nam pišite. Na naslovnoj strani su svi podaci koji su Vam potrebni.

Treći korak - Odlučili ste se

Želite da platite licencu i na taj način nagradite trud tima programera, a sebi priuštite pun komfor u radu. Koristićete program za jednu firmu i na jednom računaru, a cene licenci kreću već od 10€ godišnje.
POGLEDAJTE CENOVNIK - URADITE PREDRAČUN

Ne želite da investirate jer mislite da je korektno da program za izradu računa koristite besplatno. Slažemo se, program je naš, ali ga Vi možete besplatno koristiti koliko god želite. Sigurni smo da Vam ograničenja besplatne verzije programa neće smetati u radu i zadovoljni smo što ste se odlučili za naš program.